vrijdag 4 december 2015

Zakelijke factuur mogelijk: Bali fotoreis


Wil jij ook naar Bali reizen en de factuur kunnen indienen? Vraag mij hoe! Als beeld specialist/inspiratie coach en schrijver kan ik voor jou als individu maar ook als bedrijf een reis samenstellen die je zakelijk kunt inboeken.

Boek een coaching of leertraject bij mij ... in Bali. Fotograferen, schrijven, mediteren, yoga, wat wil JIJ doen? Uiteraard heb je dan ook voldoende vrije tijd, we stellen een programma samen naar jouw persoonlijke wensen. Duiken met de mantra roggen? Uiteraard. Surfen op Lovina Beach? Waarom niet. Alles is mogelijk!

Inspiratie opdoen voor je bedrijf en ondertussen voldoende vrije tijd om deze week/10 dagen als vakantie te ervaren. Hier kun je in alle rust schrijven of leren fotograferen én genieten van de mooie natuur, lieve mensen en het organische, biologische eten.

Natuurlijk kun je ook op elke andere plaats ter wereld een coaching of studie in zelfontwikkeling (project) volgen, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Foto: Melanie E. Rijkers  © Artstudio23.com

Foto: Melanie E. Rijkers  © Artstudio23.com

Foto: Melanie E. Rijkers  © Artstudio23.com

Foto: Melanie E. Rijkers  © Artstudio23.com

Melanie E. Rijkers, meer dan 20 jaar Beeld Specialist. Bekend van Fotografie = Therapie, PUUR Trotse tienermoeders, Trash The Dress Events en de roodharigendag in Breda. www.Artstudio23.com

Deze reis naar Bali was niet alleen een reis naar een prachtig rustgevende eiland maar ook een reis terug naar mezelf. Het was een echte "eye opener"! Door het op een andere manier leren kijken naar je omgeving via Miksang fotografie van Melanie E. Rijkers en de nieuwe inzichten in mezelf die ik kreeg onder begeleiding van Antonetta Fernandez kwam het Zen gevoel vanzelf!

Ik ga nu met hernieuwde energie, inzicht in mezelf en weer zelfverzekerd alle uitdagingen aan die op mijn pad komen! Ik ben erg blij dat ik deze reis naar het onbekende heb mogen maken en raad het iedereen aan! 


Saskia Switzar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten